Retró Buszbérlés

Manapság nehéz újat mutatni az esküvői trendek terén, ezért is terjedtek el többek között a retró dolgok. Nagyon jól tud mutatni a kreatív fotókon, videókon egy olyan kiegészítő, ami 2021-ben már szinte lehetetlen, hogy szembe jöjjön velünk. Ez nem más, mint Béke Antal, a csirketelep vezetője által felújított Latvija típusú retró busz.

Ez a gyönyörű Latvija retró busz 12 személyes, 1980-as években gyártották, de 2021-ben is minden tekintetben helytáll. Kényelmes a be és ki szállás (menyasszonynak is), s miközben Tóni óvatosan csúsztatja a kuplungot, - hogy a menyasszony kezéből nehogy kicsússzon a gyönyörű csokorja - addig a jól megszokott sajátos humorral szórakoztat mindenki Tónija, azaz Béke Antal.

Ez a kosár még üres, de ha kezdetét veszi a hacacáré, hajnalra az italpult lesz üres és a kosár lesz tele.

A Csirketelep vezetője közel 30 év alatt több, mint 100.000 kilómétert tudhat maga mögött, elmondása szerint, olyan Tónisan vezet. Kérdeztem Tőle, hogy ez alatt, mit ért és a válasz egy kacér mosollyal egybekötve, csak ennyi volt: „gyere és ülj be”

Esküvőkre, rendezvényekre, lány-legénybúcsúra, ajánlom ezt a gyönyörű Latvija retro buszt. A sofőr garantáltan Tóni lesz, s a humorával fogja megfűszerezni az időutazást.