Esküvőt szerveztek? A legjobb helyen jártok!

BODNÁR ZSOLT

esküvőszervező, CEREMÓNIAMESTER

Sziasztok házasodni készülők! Zsolti szuper ceremóniamester! Nagyon finom volt a "wacsóra" (apple watch) és jó hangulatot csinált. Persze ez csak egy személyes vicc Zsolti es köztünk. Ez a fantasztikus benne, vele nem csak egy ceremóniamestert választotok, hanem egy olyan embert is, aki meg akar titeket ismerni és a legtökéletesebben megszervezni és levezényelni a napotokat. Ha valami nincs és jön a pánik, biztosan tud rá egy megoldást. Általa segítséget kapsz a szervezésben, de szuper higgadtsággal vezényel végig az esküvőd napán is. Mindig, minden pillanatban figyel és súg mit csinálj vagy mi következik. Egyszerűen csak biztonságot ad! Én (remélem nem kell majd, de) újra őt választanám! Összetartja a násznépet, ha kell idegen nyelven is tanul (orosz), csak hogy eleget tegyen a feladatának. Szuper játékai vannak és azokat csak akkor használja, ha igény van rá. Mi minden téren meg voltunk vele elégedve és teljes szívvel ajánlom bárkinek. Szerintünk a legjobb választás, köszönjük Zsolti! Óriásit mulattunk.

Vivi & Geri

Zsolti nem csupán munkának tekinti az estét hanem tényleg szívvel - lélekkel azon van hogy mindenki szuperül érezze magát! Nagyon meg voltunk vele elégedve, a játékai ütősek, a beszédei hibátlanok, maximálisan kézben tartja az estét. Ezek mellett nem csupán egy ceremóniamesteri munkát végez, hanem az egész szervezésbe bele lát, tud tanácsot adni, sok terhet levesz az ember válláról! Köszönjük hogy ott voltál a nagy napon és hogy levezényelted a lagzit! 🙂

Reni & Zoli

Zsoltit csak ajánlani tudjuk! Már az esküvő előtt is sokat segített és a nagy napon sem csalódtunk. Minden terhet levett a vállunkról, a tervezett programok előtt időben szólt, hogy készüljünk, ha valamit utolsó pillantban változtattunk, rugalmasan kezelte és oldotta meg 🙂 A profi vezénylés mellett egy vidám, vicces ceremóniamestert ismerhettünk meg, a násznéptől azóta is azt hallgatjuk, hogy milyen jól szervezett, és jó hangulatú volt a lagzi, kivétel nélkül mindenki jól érezte magát. Köszönjük szépen!

Rebi & Csabi

Zsolti a legprofibb ceremóniamester akivel valaha találkoztam! Nagyon örülök, hogy ő vezényelte a nagy napunkat elejétől a végéig és nem mellesleg nagyon hálásak vagyunk a sok esküvő előtti segítségért, tippért, tanácsért 🙂

Laura & Sándor

Kedves Zsolt Nagyon köszönjük, hogy végig koordináltad a lagzinkat. Nem volt egyszerű, hiszen harmadik dátum volt már, de végre sikerült megtartani. Külön nehézséget okozott vendégvárási szempontól, hogy a helyszínen volt a kreatív fotózás, szóval nagyon köszönjük, hogy távol tartottad a vendégeinket tőlünk a szertartásig és, hogy néha beálltál árnyékolni is ezzel segítve a fotós és videós munkáját. A játékok nagyon jól sikerültek, a vendégek még most is emlegetik. A forgatókönyvet pedig úgy összeraktad, hogy a fotós-videós szolgáltatónk meg is jegyezte, ilyet szeretne kapni mindenkitől (de sajnos nem mindenkitől kap). Olyan dolgokra is felhívtad a figyelmünket amire magunktól nem is gondoltunk volna.

Edit & Levi

Nagyon szerencsés találkozás volt ez Zsoltival. Azért választottuk őt, mert bemutatkozásában jelezte nekünk, hogy, ha nem vagyunk nagyon szereplős pár akkor is szuper estét tudunk csinálni. Ennél jóval többet kaptunk😊 Maximális segítséget és támogatást nyújtott az esküvő megszervezésében. A forgatókönyvet többször átbeszélve kialakítottuk a legmegfelelőbb menetrendet. Úgy éreztük, hogy mindenre van egy megoldása, egy ötlete, és ami a legfontosabb volt, azt nézte, hogy hogyan legyen számunkra minden a legjobb. A Nagy napon is szuperül kézben tartott mindent, a vendégek is imádták. Nem tudjuk ezt elégszer megköszönni neki🥰

Klau & Ádi

Mindenféle szépítés nélkül csak ajánlani tudjuk Zsoltit, mivel nagyon profin végezte a dolgát. Végig a maximumot nyújtotta, odafigyelt minden részletre és kézben tartotta a dolgokat. Látszik Rajta, hogy ez Neki nem csak munka, hanem élvezi is, amit csinál és jól is csinálja. Modern, humoros és igényes ceremóniamester, sok mindenben segített nekünk, sok tanáccsal látott el minket. Legjobb választás!

Antónia & Gergő

Már a legelső találkozáskor elhatároztuk, hogy mindenképp Zsolt lesz a ceremóniamesterünk, mert nagyon szimpatikus volt, jó hangulatot árasztott, és szuper ötletei voltak. Sokat segített a szervezésben, nagyon jól összefogta a násznépet, különleges játékokat talált ki. Mindenki nagyon jól érezte magát, szuperül alakult a legszebb napunk 🙂

Anita & Laci

Profizmus felsőfokon! Nagyon hálásak vagyunk! Te gondoskodtál helyettünk mindenről! 🙂 A mindenről-t pedig szó szerint kell érteni! A buli fergeteges volt a rutinodnak és kitűnő helyzetfelismerésednek köszönhetően, mindenki fantasztikusan érezte magát. Nagyon jók voltak a játékok is! Az egész násznép imádott, velünk egyetemben! Köszönjük szépen Zsolti!

Bogáta & Jankó

Zsoltinál jobb ceremóniamestert nem is választhattunk volna! Mindent tökéletesen és profin megoldott! Annyira erős és jó hangja van, hogy, ahogy elkezdett beszélni, mindenki rá figyelt. Nem mellékesen olyan bulit csinált a Dj-vel, hogy ott mindenki táncolt, igen Zsolti még Te is! 🙂 Köszönünk neked mindent!

Angéla & Zoli

Zsolti nem CSAK ceremóniamester/vőfély, hanem A ceremóniamester/vőfély! A legelső találkozón megemlítette, hogy rengeteg partnerrel dolgozik együtt és szívesen segít az esküvő megszervezésében is, mi éltünk a lehetőséggel és szó szerint minden terhet levett a vállunkról! A nagy nap teljesen olyan volt, ahogyan megálmodtuk: jó hangulat, sok tánc és játékok! Köszönünk neked mindent Zsolti!

Ildi & Tomi

A személyedben a legprofibb ceremóniamestert ismertük meg, az a profizmus, humor, problémamegoldás, amit az esküvőnkön nyújtottál az példaértékű és lenyűgöző! 🤗 Nagyon hálásak vagyunk Neked, hiszen alig az esküvőnk előtt 2 héttel találtunk egymásra és már az első alkalommal rengeteget segítettél, azonnal éreztem, hogy Te vagy a legjobb! Tudtam bármilyen kérdés vagy probléma merül fel, (márpedig merült, nem is egy) megoldod. KÖSZÖNÜNK MINDENT, találkozunk az ezüstlakodalmon😁

Szabina & Viktor

Legjobb döntésünk volt, hogy Zsoltit választottuk ceremóniamesternek a nagy napunk levezénylésére. Felejthetetlen élmény volt. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!

Bea & Zsolti

Első találkozásunk a koronavírusnak köszönhetően egy video chat képében volt, ahol a rossz kapcsolat miatt állandóan megszakadtunk, de szerencsére ez volt az első és egyetlen problémánk, amivel közösen foglalkoznunk kellett. Rettentően profi módon segített nekünk és a vendégseregnek ellazulni és jól érezni magunkat. Felkészült volt, tele játékkal és egy bűvész ügyességével és talpraesettségével zsonglőrködött a felszolgálókkal, a zenészekkel és az esetleges fáradtsággal. Köszönjük!

Mariann & Bence

Nagyon régen volt a családunkban, baráti körünkben esküvő fogalmunk sem volt hogyan kezdjünk hozzá a szervezéshez. Zsolti mindenben a segítségünkre volt. Többször is találkoztunk személyesen, és telefonon is folyamatosan tartottuk a kapcsolatot. Ha elakadtunk valamiben, készségesen segített. Nagyon elégedettek vagyunk Zsolti munkájával! Igényes, segítőkész, fiatalos, lendületes. Mindenkinek szívből ajánljuk! Köszönjük a munkádat!

Judit & Robi

Zsolti precíz, segítőkész és korrekt. Mindenben lehetett rá számítani. Az egész esküvőt a mi igényeink szerint alakította, bármit is kértünk. A hangulat szuper volt. Jobb cerermóniamestert nem is választhattunk volna 🙂

Flóra & Bálint

Kedves Zsolti! Nem tudjuk leírni milyen sokat jelentett számunkra, hogy Te voltál a ceremóniamesterünk. Inkább azt írnánk le, hogy milyen lett volna ha nem vagy. Az esküvőnk napja egy szóval káosszá vált volna. Nélküled nem tudtuk volna az egész esküvői napirendet tartani, nem kaptunk volna kedvezményeket, a helyszínen a vendégek eltévedtek volna, a szolgáltatók koordinálatlanok, a hangulat lapos, a játékok bénák lettek volna. Nem is beszélve arról, hogyha a szívhez szóló beszédeid nincsennek, a könnycseppek a szemünk szélén se lettek volna. Köszönjük neked!

Zsuzsi & Norbi

Örülünk, hogy Zsolti volt a ceremóniamesterünk. A szervezésben is és az egész lebonyolításában rengeteg segítséget és ötletet kaptunk tőle. Az Ő ajánlásával lett fotósunk és Dj-nk is, amiért hálásak vagyunk, mert általa kedvezményt is kaptunk. Színvonalas munkát végzett, teljes odafigyeléssel és precizitással. Szívből ajánljuk mindenkinek!

Gina & Attila

"A lagzi hangulata nem a ceremóniamesteren múlik, hanem rajtatok! 🙂" Na de kezdjük az elejéről… Tekintettel arra, hogy a Mi nagy napunk 2021.05.28-rá esett, volt elegendő izgalom az előkészületeket illetően. Amit tapasztaltunk: Gyors kapcsolatfelvétel, rugalmas hozzáállás a bizonytalan helyzetre való tekintettel is. Online és személyes egyeztetés, mindig pontosan a megbeszéltek szerint zajlott. Érdekes! Sosem tudtam, hogy Zsolti éppen hol van, de Ő mindig pontosan tudta, hogy Mi éppen hol vagyunk és mit csinálunk. Végig figyelt ránk, minden kérésünket teljesítettet és a forgatókönyvtől eltérve, ha azt a helyzet megkívánta improvizált. Mindezt maximális profizmussal. Tökéletesen kézben tartotta a dolgokat, amikor kellett színre lépett, és a háttérben is rendkívül jól összetartotta és koordinálta a dolgokat. Mind a szolgáltatók, mind pedig a vendégeink bizalommal fordultak felé. Ami számunka még nagyon szimpatikus volt, hogy tisztességesen elszámolta az elvégzett munka díját. Nem kellett a pénzzel foglalkoznunk, esküvőt követően e-mail-ben megkaptuk és átutalással kiegyenlítettük a számlát. Alapos-és jól szervezett munkát végzett, korrekt hozzáállással és profi kivitelezéssel! Nagyon köszönjük! 🙂

Rita & Gábor

Referenciáim

Minden párnak más az elképzelése az esküvőjükről és ez így is van rendjén, nem szeretem a sablonosságot.
Hogyan tudom megvalósítani az elképzeléseiteket?

Partnereim

Megbízható szolgáltatókkal tudlak segíteni Bennetek és természetesen általam kedvezményekben is részesültök.

egyedi esküvői weboldal

Szeretnél még egy teendővel kevesebbet? Segítek!
Általam garantáltan a legkedvezőbb áron készül el a Ti igényeiteknek megfelelően a weboldalatok.